Ablakszerker Kft., Székesfehérvár

1 Vélemény
Ablakszerker Kft.
Sóstói Ipari Park, Amerikai Fasor 11
8000 Székesfehérvár
Fejér
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Ablakszerker Kft 1999. óta foglalkozik műanyag nyílászárók gyártásával.


Cégleírás
A 2003. évben vásárolt új gépekkel kiváló minőségben állítjuk elő termékeinket. Termékeink: bejárati ajtók, erkélyajtók, ablakok, kiegészítő termékek (külső-belső párkányok, redőnyök, szúnyoghálók) Az ablakok lehetnek: nyíló, bukó-nyíló, bukó, egyszárnyas és kétszárnyas kivitelűek. Az erkélyajtók lehetnek nyílók, bukó-nyílók, toló-bukó kivitelűek.
Formák: négyszög, háromszög, egyéb alakos nyílászárók. Profilok: Gealan német 3 és 6 kamrás profilrendszer. Szolgáltatásaink: előzetes felmérés, szaktanácsadás, árajánlat készítés, méretre gyártás, bontás, beépítés, szegélyezés, a nálunk vásárolt redőnyök, szúnyoghálók beépítése, külső-belső párkányok készítése.
Vállaljuk családi házak, panel lakások, társasházak, ipari csarnokok nyílászáróinak: - méretre gyártását, - bontását, beépítését, szegélyezését, - redőnyök, szúnyoghálók beépítését, - külső-belső párkányok készítését. Különböző redőnyök közül választhatnak: külső tokos, rejtett tokos, belső tokos, műanyag lamellás, alumínium lamellás.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Árnyékolástechnika, Ajtó, Ablak, Garázskapu, Redőny, Reluxa, Beltéri Ajtó, Fa ablak, Műanyag Nyílászárók, Szúnyoghálók, Kapuautomatika, Kapu, Télikert, Üveg, Ablakszerker, Bejárati Nyílászáró Beépítés
Ablakszerker Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Zsanett Dömötör Kovácsné
nyílászáró problémáink-észrevételeink!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon csalódott vagyok, hogy életünkben végre eljutottunk arra a pontjára, hogy családi házat vehettünk és azt gondoltam, hogy a legjobb választás lesz majd a műanyag nyílászáró, megjegyzem 4 évig nyílászáró szaküzletben dolgoztam,emiatt némi tapasztalatom is van, (lehet ez a probléma!)de én még ilyen rosszul összerakott nyílászárókat soha életemben nem láttam, mint amilyent ettől a cégtől sikerült megrendelnünk! A hegesztések, összeillesztések, a tömítőgumik, a külső szín fólia egyszerűen katasztrófa!! Elkeserítő, hogy milliókat kiad az ember, megbízva a minőségben, és azt kell tapasztalni, hogy az alap minőséget sem érik el!! Minden pillanatban ha az ablakainkra nézek, összeszorul a gyomrom, hogy ennyi pénzt kidobtunk az "ablakon"!!! Nagyon bánom, hogy hagytam magam rábeszélni az ABLAKSZERKER Kft.-által gyártott nyílászárókra, soha többet nem tenném és mindenkit lebeszélnék róla!!!

Írjon véleményt a(z) Ablakszerker Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Berényi Út 72-100.
  8000  Székesfehérvár
 2. Berényi Út 81
  8000  Székesfehérvár
 3. Berényi U. 72-100.
  8000  Székesfehérvár
 4. BERÉNYI ÚT 72-100.
  8002  Székesfehérvár
 5. KERESZTÖLTÉS ÚT 1
  8000  Székesfehérvár
 6. VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ,8-
  8000  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete