Arsmed Mosolyközpont, Székesfehérvár

6 Vélemény
Arsmed Mosolyközpont
Zámoly-Köz 5.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - SZÉKESFEHÉRVÁRON, A ZÁMOLY KÖZ 5. ALATT, A ZICHY LIGETHEZ KÖZEL TALÁLHATÓ. SZOLGÁLTATÁSAINK: AZONNALI FOGBEÜLTETÉS FOGPÓTLÁSSAL, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, PARODONTOLÓGIA, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI FÁJDALMAK KEZELÉSE, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, oralkamerás szájvizsgálat, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, parodontális sebészet, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés.
Dr. Hátsági-Horváth Miklós, dr.
Hátsági Implant,


Idegen nyelvű leírás
cheap, treatment, abroad, smile, dental surgery, implant surgery, cosmetic dentistry, implantology, dental treatment Hungary,
Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos, Fogfehérítés, Fogorvosi rendelő, Esztétikai fogászat, Implantátum, Fogbeültetés, Implantáció, Esztétikus Tömés, Fogkőeltávolítás, Lézerkezelés, Parodontológia, Treatment, Bölcsességfog Eltávolítás, Héj, Biológiai Fogászat, Kozmetikai Fogászat, Mini Implantátum, Dentálhigiénikus, Fogfelépítés, Dental Surgery, Gépi Gyökérkezelés, Cirkon/Zirkon Korona, Professzionális Fogtisztítás, Sópolírozás, Digitális Fog és Panoráma Röntgen, Letört Fogak Azonnali Kezelése, Mosolyközpont, Barátságos Környezet, Fluor Iontoforézis, Szájsebészet, Orvos, Egészségügy, Ellátás, Cheap, Ízületi fájdalom, Smile, Fogcsikorgatás, Fogszorítás, Orál Kamera, Abroad, Fehervar, Fogérzékenység, Fognyaki Érzékenység, Gradia Tömés, Arcüreg Emelő Műtét, Arsmed, Cosmetic Dentistry, Csontpótló Műtét, Direkt Héjak készítése, Dr.Hátsági-Horváth Miklós, Fogkopás, Fogá, Gradia Inlay/Onlay, Implant Surgery, Implantológiai központ, Parodontológiai Sebészet, Rendelés minden Munkanap Reggeltől Estig, Ínysebészet
Szolgáltatási helyek
Székesfehérvár, Fejér megye, Magyarország, Budapest vonzáskörzetében
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Üdülési csekk
  Üdülési csekk
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Arsmed Mosolyközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Péter Fausztó
Ajánlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Végre találtam egy olyan fogászatot, ahol nem csak egy "megoldandó eset" vagyok. Örülök, hogy Székesfehérváron van olyan fogorvos, akiben megbízhatok! A fogbeültetés nagyon jól sikerült, ezúton is köszönöm!
#Székesfehérvár#fogászat#fogbeültetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már három éve az ArsMed Mosolyközpontba járok, és csak jó tapasztalataim vannak. Az orvosok és a személyzet profin dolgozik, amihez egy jól felszerelt fogászati rendelő párosul.
#ArsMed fogászat Székesfehérvár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lelkileg hihetetlenül megterhelő minden ember számára, ha fogorvosi kezelésre kell járnia. Hátsági Horváth Miklós olyan fogorvos, akit teljes szívvel tudok mindenki számára ajánlani. Rendkívüli szakmai tudásával, magabiztosságával, pozitív kisugárzásával nyugalmat, hitet, bizalmat ad a páciensei számára. A fogászati rendelőben biztosított a legmagasabb szintű technikai háttér, ő pedig olyan szakember, aki nem ismer lehetetlent, a kilátástalan helyzetekben is megtalálja a megoldást. Amit külön ki kell emelni, az a gyorsaság és a fájdalommentes kezelés. Elismeréssel és köszönettel tatozom azért a munkáért, amit mint a betege, én magam is megtapasztaltam.
#ArsMed fogászat Székesfehérvár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mint mindenki én is járok fogorvoshoz. Először, mikor beléptem a fogorvosi rendelő várójába, nem gondoltam, hogy orvosnál vagyok. Jó ízléssel berendezett kellemes környezet fogadott. Belépve a rendelő ajtaján, a doktor úr és kedves asszisztense mosolyukkal és szavaikkal megnyugtatóan hatottak rám.
#Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

"Dr. Ágoston Béla egykori szájsebész főorvos javasolta, hogy válasszam fogorvosomnak dr. Hátsági Horváth Miklóst. És valóban jól mondta: alapos, jól felkészült, igényes fogorvosi munkát végez. Nem csalódtam benne. Udvarias, figyelmes és biztosan nem csak velem - hiszen csakugyan rég óta ismerjük egymást - ezt tudom. A belvárosi rendelője is kulturált, jól felszerelt, szép összhatást tesz a betegre. Munkatársa, asszisztense is nagyon kedves, figyelmes teremtés. A megadott időpontokat igyekszenek tartani, már amennyire a kezelés ideje előre meghatározható, ha mégis látható a csúszás, telefonon egyeztetve távolabbi időpontot beszélünk meg. A várakozásra alkalmas terem is kellemes, színvonalas olvasnivalóval felszerelve, nem is olyan rossz, ha mégis várni kell. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal."
#Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Arsmed Mosolyközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Dr. Hátsági-Horváth Miklós
Vezetőség

Üzenet küldése

+36 22 333 350

+36 20 555 1111

  Céginformációk

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Zámoly Köz 5
   8000  Székesfehérvár
  2. Havranek József Utca 61
   8000  Székesfehérvár
  3. Havranek U. 61.
   8000  Székesfehérvár
  4. Zichy Liget 15
   8000  Székesfehérvár
  5. Marx Károly Tér 5
   8000  Székesfehérvár
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete