Baumax Magyarország Zrt -Székesfehérvár

4 Vélemények
Baumax Magyarország Zrt -Székesfehérvár
Budai Út 171.
8000 Székesfehérvár
Fejér
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt.

Vélemények

negatív vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elég gyakran vásárolunk önöknél, de az utóbbi időben elment a kedvünk tőle. Szinte egyetlen alkalommal sem tudunk úgy kimenni az üzletből,hogy a pénztárnál minden simán menjen.Hol árat nem tudnak kideríteni, hol vonalkód hiányzik és nekünk kell utána szaladgálni,hol meg nem azt az árat fizetjük, ami fel volt tüntetve.Sajnos ez rossz fényt vet az üzletükre és a sokadik alkalom után úgy dönt az ember, hogy ennyi kellemetlenség után inkább máshova megy vásárolni.Pedig az árukínálatuk bőséges, kár, hogy ezekre a dolgokra nem figyelnek oda!
## vélemény# kritika

pénztár

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A pénztáros tolvajnak nézett mert édesanyám megbízott hogy vásároljak az ő bankkártyájával. szfvár 2008.06.06 11.30 5-l favédő lazúr.

Olajmécses

több, mint 6 hónappal ezelőtt

4.hó27.én du.vettünk volna Önöknél egy olajmécsest.A pénztárosnő nem tudott árat mondani a cikkre.Vártunk egy darabig,de ár csak nem lett.Majd egy idő után számlázott a mécses kivételével és mondta,hogy várjunk.Végül is a módszer bejött,mert estig mégsem maradhattunk.Írtunk egy feljegyzést az elégedettségi szintünkről és bedobtuk az erre rendszeresített póstaládába a pénztár mögött.Ilyen mécsest már korábban is vettünk Önöknél.Ez egy olcsó cikk,nyilván a cégnek nem fontos.Nékünk az lett volna.Bizonyára egy drága árunál megkeresték volna gyorsan az árat.Többször jártam NÉMETORSZÁGBAN ilyen áruházban,érdekes ott valahogy minden működik.
## arculat

Nagy H. Gabriella
Baumax

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tipikus lakberendezési áruház, de mást eddig nem nagyon vettünk itt. A lakberendezési tárgyak köre elég széles, a bútoroktól a lámpákig terjed. Nem csak a hagyományos lakásdíszító elemek találhatóak itt meg, hanem olyna különlegességek is mint az én két sólámpám.
## építés lakberendezés sólámpa