Dm - Alba Regia, Székesfehérvár

Dm - Alba Regia
Távirda Utca 1
8000 Székesfehérvár
Fejér

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Leírás

Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.


Cégleírás
Minőségi dm márkát választva okosan dönt, ha valami igazán jót keres és egyúttal pénztárcáját is kímélni kívánja. A "mi márkánk" termékeket kizárólag a dm gyártja. Semmiben nem maradnak el a vezető márkák mögött, árukat tekintve azonban lényegesen kedvezőbb alternatívát nyújtanak. Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel.
Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre.
Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek
Termékek
Bourjois, Bővített parfüm, Gyógyszer, Happy Rain esernyő, Intersett szemüveg, Italhűtő, Képeslap, Max Factor, Bourjois, Bővített parfüm, Gyógyszer, Intersett szemüveg, Italhűtő, Képeslap, Max factor
Dm - Alba Regia a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Alba Regia

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. Dr. Koch L. Utca 2
  8000  Székesfehérvár
 2. Budai U. 41.
  8000  Székesfehérvár
 3. Holland Fasor. 1.
  8000  Székesfehérvár
 4. Szabadság Út 10.
  2483  Gárdony
 5. Szent István Utca 2
  8100  Várpalota