Don Corleone Szőrme Bőr És Divatszalon, Székesfehérvár

updated on 2018. május 15.

Nyitvatartási idők

keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
10:00 – 18:00
szombatSzo
9:00 – 12:30
vasárnapV
9:00 – 15:30
hétfőHZárva
Zárva.
Nyitásig  3 nap 7 h 54 min.
3 nap 7 h 54 min

Közelgő ünnepek

Munka ÜnnepeZárva

Gazdasági információk

Adószám
20107800-2-07

Leírás

Minőség és stílusos elegancia Székesfehérváron szőrme, irha és bőrruházati termékeink mellett öltöny és alkalmi ruhák széles választéka. Az esküvőre mindent egy helyen! Menyasszonyi, menyecske, koszorúslány, báli, estélyi, koktél ruhák és örömanyáknak kosztümök széles választékban és méretben. Vőlegények exkluzív olasz ceremónia öltönyök kiegészítőkkel.


Cégleírás
Szőrme, irha és bőrruházati termékeink mellett öltöny és alkalmi ruhák széles választéka Székesfehérvár belvárosában egy helyen. Bőrruházati termékeink az évszaknak megfelelően a finom kidolgozású vékony bőrből készült bőrzakótól a vastag marhabőrből készült motoros bőrdzsekiig többféle minőségben és színben készülnek. Egyedi méretű bőrbabátok készítése az ön által kiválasztott bőr alapanyagból. Árukínálatunk a tavaszi bőrdzsekitől az elegáns szőrmével díszített téli bőrkabátokig terjed. Kiegészítő termékeink bőrtáskák, bőrmellények, bőrszoknyák, bőrnadrágok, bőrsapkák is megtalálhatók. Dunántúl legnagyobb kínálatával, várjuk több 100 darab bőrkabát közül sem talál magának valót, abban az esetben mi elkészíttetjük azt a bőrkabátot ami kedvenc ruhája lesz éveken keresztül.
A fentiek kívül bőrkabátok, bőrdzsekik vagy bármilyen bőrruházati termékek javítással is foglalkozunk. Az esküvőre mindent egy helyen! Menyasszonyi, menyecske, koszorúslány báli, estélyi és koktél ruhák széles választéka. Örömanyáknak nagy estélyi vagy 3 részes kosztümök többféle színben és fazonban. Üzletünkben minőségi férfiruházat kapható a hétköznapi sportos eleganciától az alkalmi viseletig mindent megtalál. Termékeink megfelelnek a jelenlegi elegáns férfi ruházat követelményeinek.
Anyaguk (Cerutti 1881 super 120-as ) biztosítja az eleganciát és egyben a mindennapi kényelmet is. Öltönyeink a fehértől a feketéig, nyújtott vagy pocakos méretekben. Különböző zakó és nadrág fazonok, amit kívánság szerint méretre igazítunk. Vőlegények exkluzív ceremónia öltönyök kiegészítő dísz mellényel és szmoking inggel.
Kulcsszavak:
Ruha, Divat, Kosztüm, Alkalmi ruha, Öltöny, Báli ruha, Bőrruházat, Koktélruha, Szőrme, Bőrkabát, Koszorúslány, Télikabát, Bőrdzseki, Irha, Bőrnadrág, Irhakabát, Öltönyház, Irhabunda, Szőrmebunda, Estélyi ruhák, Gyászruhák, Esküvői ruha, Menyecske ruha, Menyasszonyi ruha, Javítás, Bor, Szalon, Női, Férfi, Akció, Esküvői, Motoros, Fekete, Alkalmi, Szalagavató, Fejér, Dunántúl, Corleone, Bőr és egyéb ruha, Vőlegény ruhák
Szolgáltatási helyek
Székesfehérvár Rákóczi.2.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Don Corleone Szőrme Bőr És Divatszalon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Don Corleone Szőrme Bőr És Divatszalon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

szmoking
öltönyök olasz Cerutti super 120-as gyapjú szövetből.

bőrkabát
bőrruházat Bőrruházati termékeink az évszaknak megfelelően a finom kidolgozású vékony bőrből készült bőrzakótól a vastag marhabőrből készült motoros bőrdzsekiig többféle minőségben és színben készülnek.

Toscana-irha
Szőrme és Irhakabátok Magyar szűcsiparunk tekintélyes múlttal rendelkezik, és méltán jó a híre napjainkban is. Termékeink hazai szűcsök keze munkája.

menyasszonyi-ruha
Alkalmi ruhák Igazi fellegvára az estélyi és báli ruháknak. Menyasszonyi, koszorúslány, menyecske ruha pompás báli ruha, szexis, testhez simuló, vagy éppen szolidabb alkalmi ruha, esetleg egy csinos délutáni koktélruha, mindez a szivárvány minden színében megtalálható.
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. RÁKÓCZI U.2.
  8000  Székesfehérvár
  +36/22/388954
 2. Távirda U. 1.
  8000  Székesfehérvár
  (30) 224 2667
 3. TÁVIRDA U. 2/A.
  8000  Székesfehérvár
  +36 22/398-977
 4. Kégl György U. 2.
  8000  Székesfehérvár
  (22) 347 134
 5. KÉGL GYÖRGY UTCA 6
  8000  Székesfehérvár
  (22) 314 380
 6. Távirda Utca 2/A.
  8000  Székesfehérvár
  (20) 922 8306
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete