Eliquidtrafik.hu, Székesfehérvár

2 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. március 18.

Nyitvatartási idők

vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva

Leírás

Szokjon le a dohányzásról elektromos cigaretta használatával. Ön is csatlakozzon azok táborához akik mind saját mind környezetükben élők egészsége érdekében tértek át az elektromos cigarettára. Manapság egyre többen szeretnének jobb és élhetőbb életet élni, felhagyni a káros szenvedélyükkel. Ha önnek is fontos saját és környezete egészsége és mentesíteni szeretné a passzív dohányzás ártalmaitól a szeretetit, ismerőseit nézzen be webáruházunkba. Gyarapítsa ön is azok emberek népes táborát akik az eliquidtrafik.hu segítségével szoktak le a dohányzásról.


Cégleírás
Üdvözli az Eliquidtrafik.hu csapata


Unja már hogy sárgák a fogai, rossz a lehelete családja, környezete, fontos önnek? rengetegbe kerül a szenvedélye?akkor jó helyen jár az eliquidtrafik csapata segít önnek mindenben. Nálunk a kezdő elektromos cigaretta szettől kezdve a komolyabb e cigi szettekig mindent megtalál ami szüksége lehet termékeink között megtalálja saját készítésű e-liquid jelinket is amik nélkülözhetetlen az e- cigaretta működéséhez ha valamiben elakadna vagy kérdése lenne esetleg bizonytalan mit vegyen az eliquidtrafik csapata segít önnek mindenben hogy egy jobb és élhetőbb életet éljen.
Elektromos cigaretta szettek ingyen e-LIQUIDDEL, akár ingyen házhoz szállitással, folyamatos akciók.elektromos cigaretta, tartozékok, kiegészítők., akkumulátorok, kazánok, Saját készítésű liquidek, utántöltők, folyadékok és a legújabb fejlesztésű patronok várnak. Akár ingyenes kiszállítással is A Eliquidtrafik.hu csapata segít akár kezdő akár haladó vagy profi e-cigis vagy. Célunk hogy a e-cigarettázok igényeinek megfelelően alakítsuk ki készleteinket, termékeinket .
Kulcsszavak:
Elektromos cigaretta, Elektromos cigi, Elektromos cigaretta akkumulátorok, Elektromos cigaretta kiegészítők, Elektromos cigaretta liquidek, Elektromos cigaretta tartozékok, E cigaretta, E cigi, E liquid, Elektromos cigaretta utántöltők
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
  • Banki átutalás
    Banki átutalás
Eliquidtrafik.hu a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, more than 2 years ago

Nagyon köszönöm a mindig gyors, kiszámítható, precíz, udvarias kiszolgálást. Örülök, hogy Önöket választottam!

, more than 2 years ago

Nagyon korretek,segítőkészek, gyorsak vagytok - elégedett vagyok veletek. Nagyon köszönöm!Mindenkinek ajánlom!!

Írjon véleményt a(z) Eliquidtrafik.hu részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Debreceni  Csaba
Értékesítés

06-20-393982

Vásároljon Prémium Tagságot
Twitter