FEFORG Kft., Székesfehérvár

frissítve 2020. január 20.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
07-09-002335
Adószám
102223-2-07
TEÁOR kód
3109 - Egyéb bútor gyártása

Leírás

1989. januárjában egyéni vállalkozóként indultam el, egyedi faipari munkákkal, bérelt telephelyen. A vállalkozás létszámban és kapacitásban folyamatosan bővült, így egyre többször, egyre nagyobb telephelyet kellett bérelni. 1993-ban alakítottuk meg a FEFORG KFT-t, mint vállalatot. Fő tevékenységünk bútorlap forgalmazás, bérszabás és bútorgyártás volt. Folyamatos fejlődésünk eredményeképpen sikerült saját telephelyet vásárolni, amit már jobban tudtunk fejleszteni, mint egy bérleményt. Minden évben fejlesztettük gépparkunkat, és 2001-től a megrendelések folyamatos növekedése miatt az addigi 7-8 fős létszámot bővítettük, ami a mai napig nagyjából állandó 13-15 fő.
A fejlődést követően nyílászárók gyártásával is elkezdtünk foglalkozni. 2006-ban elkezdtünk egy zárt-rendszerű felületkezelőt építeni, amiben egy 40 m2-es CMC tulnyomásos kabint szereltünk fel. Ez jelenleg a megyében az egyik legnagyobb és legmodernebb. Bővítettük gépparkunkat is Váqumfóliázó, váqumfurnérozó és CNC technológiákkal. Így mára 3800 m2 telephellyel és 850 m2 épülettel rendelkezünk. Engedélyezés alatt áll egy kétszintes műhelybővítés, ami szintenként 400 m2.
Ide lapfurnérozást tervezünk beállítani. Ha ez a beruházás is megvalósul, akkor az asztalosipar minden területén önellátóak leszünk. Minden eddigi és további beruházásban motivált bennünket, hogy vevőink igényeit teljes körűen ki tudjuk elégíteni. Fő szempont, hogy vevőink mindig elégedettek legyenek mind a minőséggel, mind a teljes körű kiszolgálással.


Kulcsszavak:
Bútoripar, Asztalos, Asztalosipar, Bútor, Kárpitozott bútorok, Irodabútor, Nyílászáró gyártás
FEFORG Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: FEFORG Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot