Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár

12 Vélemény
Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár
Várkörút 40.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 316 154
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
07-09-004172
Adószám
118644-2-07

Leírás

A Fehérvár Travel külföldi csoportos körutazások, város-lá-to-ga-tások szervezésére szakosodott utazási iroda. Ebben az ágazatban Magyarország piacvezető utazásszervezője. Az utazások körülbelül kétharmada autóbuszos társasutazás (székesfehérvári és budapesti indulással), a maradék egyharmad pedig repülős társasutazás (többségében ferihegyi indulással). Az utasok közel 50%-a budapesti, de az ország minden megyéjében vannak szép számmal törzsutasok. Közülük sokan már több mint 20-szor vettek részt a Fehérvár Travel társasutazásán, de vannak olyan törzsutasok is, akik már több mint 30-szor utaztak az irodával. A cég általában februárban jelenteti meg nyári katalógusát (mely áprilistól novemberig tartalmaz utazásokat), 2001 óta pedig a téli időszakra külön kiadvány jelenik meg az egzotikus, illetve autó-bu-szos adventi, szilveszteri és karneváli ajánlatokkal.
Jellemzően egy-egy új program csak akkor kerül be a katalógusba, ha azt alapos bejárás, feltérképezés előzte meg. A programok összeállításánál az egyik alapelv, hogy az utasok minél jobban megismerhessék az adott országot, tartományt, annak kultúráját, történelmét, nevezetességeit, de fontos szempont az is, hogy a programok ne legyenek túlzsúfoltak, az utasok számára szórakozás, kikapcsolódás legyen az utazás. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhesse, a cég egyéb kie-gészítő utazási irodai tevékenységet csak minimális mértékben végez. Így például foglalkozik utazásközvetítéssel és utas-biz-to-sí-tá-sok értékesítésével, de nincs valutaváltás, egyéni vízumügyintézés, beutaztatás és más egyéb tevékenység. Az utazási irodában 43 kolléga dolgozik, 1-2 fő kivételével mindegyik rendelkezik felsőfokú végzettséggel.
A munkatársak által beszélt nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, román és orosz. A Fehérvár Travel kb. 50 idegenvezetőt foglalkoztat, akik közül jó páran – az utasok véleménye szerint – a szakma legjobbjai közé tartoznak.


Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Üdülés, Utazásszervezés, Utaztatás, Utazástervezés, túra, Körutazás, Félpanzió, Egzotikus utak, Külföldi utazás, Belföldi utazás, Magyar idegenvezetők, Idegenvezetés, Csoportos utak, Külföldi utak, Belföldi utak, Körutazási ajánlat, Fogyatékosok utaztatása, Nyári úti cél kínálat, Egyéni utak, Gyermek utaztatás, Szafari túrák, Vízum, Külföldi úticél, Utak, Külföldi körutazások szervezése
Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagy Svájci Körutazáson vettünk részt a Fehérvár Travel Utazási Iroda szervezésében. Nem csalódtunk az irodában, jó volt a szervezés, sok szép helyen jártunk, hegyen, völgyön, tópartján, városokban stb., még az időt is megrendelték, hiszen szinte végig 30 fok felett volt a meleg, amit szívesen elhagytunk volna. Tréfát félretéve, valóban jól éreztük magunkat, amihez hozzájárult idegenvezetőnk Ispaics Rita szakmai tudása, empatikus képessége, műveltsége. Általa rengeteg információval lettünk gazdagabbak. Gépkocsivezetőink teljes biztonsággal vittek bennünket, a legmeredekebb hajtűkanyarokban, udvariasak, segítőkészek voltak. Ezúton is köszönjük mindhármuk munkáját, jövőre is fogunk utazni az iroda szervezésében. Fehér Sándorné

Tóth Gabriella
KLASSZikus Görög

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Október végén vettünk részt az iroda által szervezett körutazáson, ahol maximálisan jól éreztük magunkat,köszönet az idegenvezetőnknek Nemes Zoltánnak aki magas szinvonalú munkájával felejthetetlenné tette utunkat. Külön hála az autóbusz sofőröknek, akik épségben haza is hoztak minket!

Szolnoki László és Ágnes
Slovénia

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már többedszer utaztunk a Fehérvár Travel utjain. Ismét sok figyelmet, felkészültéseg kaptunk. Szept. 24-20-ig szlovénia szép tájait jártuk be. Az idegenvezetőnk - Lajos Attila - magas színvonalon kalauzolt bennünket. Fárasztó volt, de mesés. Köszönjük!

Utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az eddigi útjaink szervezése, idegenvezetése a vártnál is jobb volt!!! Csak elismeréssel és köszönettel tartozunk!!!
#Párizs#Skandináv?körut#Peru
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Toni
idegenvezetők

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két hete jöttünk haza az USA keleti part útról a Fehérvár Travellel. Nagyon jó volt de a szuper idegenvezetőnk nélkül semmi sem lett volna ilyen. Sokat utaztunk, de Ő most nálunk a number one. 30 körüli, kedves, humoros és az agya mint a komputer. Két hétig beszélt a buszon és az utcán és senki nem unta. Rengeteg információval lettünk gazdagabbak.Ennek a szuper idegenvezetőnek a keresztneve Emeni.Bárhová mernék utazni, ahol Ő vezet csoportot, rendkívül felkészült.Ezen felbuzdulva már foglaltunk helyet egy nyári Portugál körútra. Reméljük a legjobbakat.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Utca 14.
  8000  Székesfehérvár
 2. Távírda Utca 31.
  8000  Székesfehérvár
 3. Távirda Utca 12.
  8000  Székesfehérvár
 4. Távirda Utca 19.
  8000  Székesfehérvár
 5. TÁVÍRDA U.14.
  8000  Székesfehérvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete