Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár

11 Vélemények
Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár
Várkörút 40
8000 Székesfehérvár
Fejér
+36 22 348 688
+36 22 321 871
+36 22 348 688
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
07-09-004172
Adószám
11118644-2-07

Leírás

A Fehérvár Travel külföldi csoportos körutazások, város-lá-to-ga-tások szervezésére szakosodott utazási iroda. Ebben az ágazatban Magyarország piacvezető utazásszervezője. Az utazások körülbelül kétharmada autóbuszos társasutazás (székesfehérvári és budapesti indulással), a maradék egyharmad pedig repülős társasutazás (többségében ferihegyi indulással). Az utasok közel 50%-a budapesti, de az ország minden megyéjében vannak szép számmal törzsutasok. Közülük sokan már több mint 20-szor vettek részt a Fehérvár Travel társasutazásán, de vannak olyan törzsutasok is, akik már több mint 30-szor utaztak az irodával. A cég általában februárban jelenteti meg nyári katalógusát (mely áprilistól novemberig tartalmaz utazásokat), 2001 óta pedig a téli időszakra külön kiadvány jelenik meg az egzotikus, illetve autó-bu-szos adventi, szilveszteri és karneváli ajánlatokkal.
Jellemzően egy-egy új program csak akkor kerül be a katalógusba, ha azt alapos bejárás, feltérképezés előzte meg. A programok összeállításánál az egyik alapelv, hogy az utasok minél jobban megismerhessék az adott országot, tartományt, annak kultúráját, történelmét, nevezetességeit, de fontos szempont az is, hogy a programok ne legyenek túlzsúfoltak, az utasok számára szórakozás, kikapcsolódás legyen az utazás. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhesse, a cég egyéb kie-gészítő utazási irodai tevékenységet csak minimális mértékben végez. Így például foglalkozik utazásközvetítéssel és utas-biz-to-sí-tá-sok értékesítésével, de nincs valutaváltás, egyéni vízumügyintézés, beutaztatás és más egyéb tevékenység. Az utazási irodában 43 kolléga dolgozik, 1-2 fő kivételével mindegyik rendelkezik felsőfokú végzettséggel.
A munkatársak által beszélt nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, román és orosz. A Fehérvár Travel kb. 50 idegenvezetőt foglalkoztat, akik közül jó páran – az utasok véleménye szerint – a szakma legjobbjai közé tartoznak.

 1. About

Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Üdülés, Utazásszervezés, Utaztatás, Utazástervezés, Túra, Körutazás, Félpanzió, Külföldi Utazás, Belföldi Utazás, Egzotikus Utak, Magyar Idegenvezetők, Idegenvezetés, Csoportos Utak, Külföldi Utak, Belföldi Utak, Körutazási Ajánlat, Egyéni Utak, Gyermek Utaztatás, Nyári Úti Cél Kínálat, Fogyatékosok Utaztatása, Külföldi Úticél, Szafari Túrák, Vízum, Utak, Külföldi Körutazások szervezése
Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Tóth Gabriella
KLASSZikus Görög

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Október végén vettünk részt az iroda által szervezett körutazáson, ahol maximálisan jól éreztük magunkat,köszönet az idegenvezetőnknek Nemes Zoltánnak aki magas szinvonalú munkájával felejthetetlenné tette utunkat. Külön hála az autóbusz sofőröknek, akik épségben haza is hoztak minket!

Szolnoki László és Ágnes
Slovénia

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már többedszer utaztunk a Fehérvár Travel utjain. Ismét sok figyelmet, felkészültéseg kaptunk. Szept. 24-20-ig szlovénia szép tájait jártuk be. Az idegenvezetőnk - Lajos Attila - magas színvonalon kalauzolt bennünket. Fárasztó volt, de mesés. Köszönjük!

Utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az eddigi útjaink szervezése, idegenvezetése a vártnál is jobb volt!!! Csak elismeréssel és köszönettel tartozunk!!!
#Párizs#Skandináv?körut#Peru
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Toni
idegenvezetők

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két hete jöttünk haza az USA keleti part útról a Fehérvár Travellel. Nagyon jó volt de a szuper idegenvezetőnk nélkül semmi sem lett volna ilyen. Sokat utaztunk, de Ő most nálunk a number one. 30 körüli, kedves, humoros és az agya mint a komputer. Két hétig beszélt a buszon és az utcán és senki nem unta. Rengeteg információval lettünk gazdagabbak.Ennek a szuper idegenvezetőnek a keresztneve Emeni.Bárhová mernék utazni, ahol Ő vezet csoportot, rendkívül felkészült.Ezen felbuzdulva már foglaltunk helyet egy nyári Portugál körútra. Reméljük a legjobbakat.

Léni
Idegenvezetés ?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A minap ismerősök mesélték hogy 2009.nyarán a Párizs,Versailles-Loire-völgye uton mindvégig,az idegenvezető (László ) a látnivalókról csak a buszon tájékoztatta az utazókat, majd a csoportot szélnek eresztette.Igy a csoport tagjai, magukra maradva,elbizonytalanodva próbáltak tájékozódni. Többször utaztunk már a Fehérvár Travellel, de bennünket még soha nem hagytak magunkra. A nyáron szeretnénk elmenni egy ilyen útra, de csak akkor ha az idegenvezetés olyan lenne mint amit már megszoktunk Szlovéniában,Törökországban vagy Horvátországban.
## remélem csak félreértés !
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Utca 14.
  8000  Székesfehérvár
 2. Távirda Utca 12.
  8000  Székesfehérvár
 3. TÁVÍRDA U.14.
  8000  Székesfehérvár
 4. Távirda U. 12.
  8000  Székesfehérvár
 5. Táncsics M. U. 6.
  8000  Székesfehérvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete