Fejér megyei Szent György Kórház, Székesfehérvár

19 Vélemények
Fejér megyei Szent György Kórház
Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár
Fejér

Leírás

Kulcsszavak:
Betegellátás, Kórház, Orvosi rendelés
Fejér megyei Szent György Kórház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. október 12.

Hívogatom a kartonozót, kicsöng, de nem veszi fel senki. Próbálom újra pár perc múlva, akkor meg foglalt. Magyarán ott van valaki a telefonnál, hallják, hogy csörög, csak magasról tesznek rá. Ha én így végezném a munkámat, másnap repülnék. Vagy ha túl vannak terhelve a hölgyek a kartonozóban, akkor tessék felvenni többet, hadd nőjön a foglalkoztatás. Nem tudtam bejelentkezni a rendelésre. Nem kívánok sem jobbat, sem rosszabbat, hanem pontosan ugyanezt kívánom annak, aki erről a helyzetről tehet. Magával a kórházzal egyébként én nem vagyok elégedetlen, de a kartonozó olyan, mintha nem is lenne.
Megjegyzés

2016. november 17.

A központot kell hívni (535-500), onnan kell kapcsolást kérni. Érdekes, így rögtön felveszik

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A sürgössegi osztaly szörnyü, hiszen itt nem csak a pelenka hanem a lepedö is tele volt vizelettel, de a kronikus osztaly egy katasztrofa. Borzaszto büz az epületben, az apam kikötözve az agyban, de par fotot keszitettem ami a facebook oldalamon megtekinthetö.

IDŐPONT KÉRÉS

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborítónak tartom, hogy egyszerűen nem lehet munkaidőben telefonon,- szakrendelésre időpontot kérni a Kartonozóban. Egyszerűen nem veszik fel a kicsengő telefonkészüléket, vagy ha fel is veszik, félreteszik a telefonkagylót - mondván dolguk van. Utazzon el a beteg a megyeszélhelyre x km-t, x forintért, álljon sorba az SZTK-ban, hogy tudjon kérni szakrendelésre időpontot, és a beteg ezen útiköltségét nem téríti meg senki sem.

Szájsebészet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító, hogy egy megyeszékhelyen nincs szájsebészet. Akinek nem teleik magánorvoshoz fordulni.Mehet Veszprémbe. Csak nem két hónap múlva tudnak fogadni szegények. Képzelem, hogy le lehetnek terhelve, dupla annyi a munkájuk mint előtte. Sürgős változás kellene !!!

Kartonozó

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A KARTONOZÓ MUNKÁJÁT, már sokan bírálták, most én is azt teszem,mert csúcs,hogy egész nap nem lehet őket elérni,így a beteg nem tud orvoshoz jutni,mert ha nem tud közlekedni,s személyesen nem kér időpontot,szenvedhet tovább.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fejér megyei Szent György Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Budai u 27
  8000  Székesfehérvár
 2. Budai U. 316
  8000  Székesfehérvár
 3. Budai Nagy Antal U. 6.
  8600  Siófok
 4. Semmelweis U. 1.
  8600  Siófok
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete