Media Markt, Székesfehérvár

14 Vélemények
Media Markt
Palotai Út 6.
8000 Székesfehérvár
Fejér
(22) 514 900
(22) 514 901

Gazdasági információk

Cégnév
Media Markt Székesfehérvár Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kor
Cégjegyzékszám
07-09-007162
Adószám
11987068-2-07
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Media Markt honlapja

Kulcsszavak:
Elektronikai Áruház
Szolgáltatások
konzol, notebook, tablet, nyomtató, ebook olvasó, kölső merevlemez, headset, PC hangfal, adapterek, televízió, házimozi erősítő
Márkanevek
Samsung, Orion, Logitech, LG, Sony, ioneer, Yamaha, Hyundai
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Media Markt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bago
Sinci kínai konyhája

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi már többször rendeltünk a Sincitől. Mindig pontosan érkezett a futárjuk, hatalmas adagokat kaptunk és ár megfizethető volt. Kijelentem, hogy sok házhozszállító cégnél egy idő után olyan magasak lesznek az árak, hogy inkább nem kell az ételjük , pl. Ping kínainál. A Sinciék 3 hónapja indultak, sikerjük töretlen, csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a kínai ízvilágot. Mindamellett szórólapjuk szép, nem hivalkodó. Rendelés felvételük gyorss, udvarias, minőségük megbizható.
Sinci kínai konyhája
## kínai házhozszállítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem értem miért Székesfehérvárnál jelenik meg a Budapesti házhozszállító cég jellemzése?

Házimozi ~ hanghordozók

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szenvedélyes gyűjtőként rendszeresen megfordulok ill. vásárolok az áruházukban,hanghordozókat és más híradástechnikával kapcsolatos dolgokat...s ha ritkán:) bármilyen problémám is adódott, azt mindig a lehető legrugalmasabban kezelték,tehát megoldódott,nem felejtem s köszönet érte:)!/Szeretvén a sportot:), örömmel vettem észre a rendkívül széles fülhallgató palettát,melyek nagyban hozzájárultak a teljesítményem javításához...:)Üdvözletemet küldöm az egész csapatnak...s köszönöm a segítőkészséges hozzáállást!SZIASZTOK!!!

mika008
Media

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az általam favorizált műszaki áruház. Nagyon sokat járunk ide, akár még csak nézelődni is. Rengeteg mennyiségű árukészlettel rendelkezik. Melyek minősége minden esetben tökéletes. Eddig még semmi sem volt rossz, pedig már sokat vásároltunk ott. Testvérem laptopja is innen származik. Nagyon jó áron, akciósan lehet termékeket kapni. Egyszer például egy két Gb-os pendrive-t vettem 600 forintért. Szinte minden terméket ki lehet a helyszínen próbálni, a sok eladótól tanácsot, segítséget lehet kérni. Ők szívélyesen állnak mindenki rendelkezésére. Édesanyámnak innen vásároltunk karácsonyra egy új tűzhelyet. Olcsón házhoz is szállították, még az emeletre is felhozták. Az autókba is szerelnek be cd-lejátszókat. A fényképeinket pedig mindig náluk hivatjuk elő. Kedvező áron, gyorsan és tökéletes minőségű képeket készítenek.

Ács Tamás
media

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó kis hely mindent egy helyen meg lehet találni nagy választék minden ami kell. Az igaz hogy egy kicsit drágább mint bármelyik másik müszaki áruház de hát meg kell fizetni..

kpetyke
Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nos, Én ezt a boltot nem nagyon szeretem mivel elképesztően drágák a magasabb minőségű termékek mint máshol. pl ipod A bolt mégis jól megvan csinállva, nagy ellehet férni belépésnél már látni mi hol van nemtévedel benne az ember tud célirányosan közlekedni, kilehet próbálni a termékeket. Fényképezőgépeknél ez nagyon előnyös. Továbbá az összes fülhallgatómat itt vettem ahányszor meghibásodtak azonnal kicserélték nem kötekedtek, A kiszolgálás, az üzletben dolgozók nagyon udvariassak, kedvesek és megkockáztatom hozzártők is. Ezzel a boltal egyedül az árában van a hiba... Az ártól eltekintve viszont ajánlom mindenkinek ha nem olyan terméket akarunk venni ami minen újságban benenvan még talán olcsón is megkapjuk.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Media Markt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. Petőfi Utca 64
  2040  Budaörs
 2. Lövőház Utca 2-4.
  1024  Budapest
 3. Bécsi Út 136.
  1037  Budapest
 4. Mártírok Útja 292.
  1205  Budapest
 5. MEDIA MARKT
  62.01 km
  Kerepesi Út 9-11.
  1087  Budapest