ORYX Vadász Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság, Székesfehérvár

more than 2 years ago

Nyitvatartási idők

péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  2 nap 10 h 48 min.
2 nap 10 h 48 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
07-06-002922

Leírás

MIÉRT VÁLASSZA AZ ORYX VADÁSZBOLTOT? Az évek során folyamatosan törekedtünk a továbbképzésre, szakmai fejlődésre. Minden évben ellátogatunk a Nürnbergben megrendezésre kerülő IWA nemzetközi fegyverkiállításra, felkutatjuk az újdonságokat és kapcsolatot ápolunk külföldi partnereinkkel. A boltunkban megvásárolt termékeket műhelyünkben szakszerűen, garanciálisan szereljük fel. Amennyiben a Recknagel távcsőszerelékeket mi szereljük fel (vagy hivatalos fegyverműves), élethosszig tartó garanciát vállalunk a termékre.
Boltunk nyitásával egyidőben a távcsőszerelékek és alkatrészek kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk, 20011 óta pedig ezt kiterjesztettük Romániára is. Szintén régi partnerünk a német LOTHAR WALTHER cég, akinek golyós és sörétes csöveit építjük be felújítások, vagy új fegyverek építése során. Immáron sokadik alkalommal vettünk részt a 2014-es évben már 8.
alkalommal Soponyán megrendezésre kerülő Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon. Ebben az évben az "Erdei Ételek Mestere" Vándorkupán belül MEGNYERTÜK a vaddisznó hús kategóriát ínycsiklandozó ragunkkal.


Kulcsszavak:
Webáruház, Fegyver, Vadászbolt, Fegyverjavítás, Vadász, Távcsövek, Éjjellátó, Céltávcső, Keresőtávcső, Távolságmérő, Álcaháló, Fegyverjavító, Golyós vadászfegyverek, Használt fegyverek, Vadkamera, Oryx, Pirospontos irányzék, Sörétes lőszer, Sörétes vadászfegyverek
ORYX Vadász Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: ORYX Vadász Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot