Peugeot Fábián-Székesfehérvár

1 Vélemény
Peugeot Fábián-Székesfehérvár
Budai Út 175.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fábián Kft. hivatalos CITROEN Márkakereskedő, Márkaszerviz, Alkatrész- és használt gépjármű értékesítés színvonalas szolgáltatással várja régi és leendő Tisztelt Ügyfeleit Székesfehérváron és Budaörsön (a Peugeot Fábián épületében). A Fábián Kft-t 1991-ben alapítottuk, ma már három telephellyel rendelkezik, ahol hivatalos Peugeot Márkakereskedés és Márkaszerviz működik.
Először Budapesten, 1999-ben Székesfehérváron, majd 2004-ben Budaörsön nyitotta meg hivatalosan kapuit ügyfelei számára. A mintegy másfél milliárd forintos beruházással egyidejűleg egy új cégfilozófia is megvalósulni látszik a nagy, és rendkívül impozáns PEUGEOT házban.
A PEUGEOT FÁBIÁN alaptőkéje a minőség, és vásárlóinak bizalma. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az autóvásárlás örömteli esemény, a mindennapos biztonságos autózás pedig észrevétlen alapfeltétel legyen


Cégleírás
A Fábián Kft-t 1991-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a méltán nagyhírű PEUGEOT márka hírnevét öregbítsük Magyarországon. Cégfilozófiánk: "A PEUGEOT FÁBIÁN alaptőkéje a minőség, és vásárlóinak bizalma. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az autóvásárlás örömteli esemény, a mindennapos biztonságos autózás pedig észrevétlen alapfeltétel legyen." A budapesti márkakereskedésünkben az új- és használtautó értékesítés mellett az autószerviz is megtalálható, így a gépjármű-értékesítésen túl a garanciális szervizeléseket, illetve meghibásodott, vagy sérült autók javítását is a legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A teljes körű szervizszolgáltatást magasan képzett szakembereink, korszerű, a nemzetközi előírásoknak megfelelő műszaki berendezéseink, és saját autómosónk segítik.Ennek megvalósítása érdekében 1995-ben adtuk át Budapesten az 5000 m2 -es területen fekvő, 2600 m2 alapterületű új létesítményünket, melyet 400 millió forintos tárgyi beruházással valósítottunk meg. Második márkakereskedésünket 1999-ben Székesfehérváron, harmadik márkakereskedésünket pedig 2004.
decemberében nyitottuk meg Budaörsön. Mindemellett szalonunkban lehetőség van helyben történő biztosítási-, és szükség esetén kárrendezési ügyintézés igénybevételére is. A megnövekedett gépkocsieladások eredménye a nagyobb mértékű alkatrészforgalomban is megmutatkozik. Ügyfeleink gépjárműveinek megfelelő alkatrész ellátását szolgálja a 200 m2 alapterületű alkatrész raktár, amelyből átlagosan 70 M Ft értékű raktárkészletünk segítségével tudjuk partnereink igényeit azonnal kielégíteni.
Márkaszervizünkben 1880 m2 alapterületen egyidőben 22 gépkocsi fogadására van lehetőség. Ügyfeleinknek nem csak kedvező finanszírozási feltételekkel és különböző akciókkal kívánjuk megkönnyíteni az új gépkocsi vásárlást, hanem a használt gépjárművek kedvező beszámításán keresztül is.
Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Autószalon, Márkaképviselet, Autótartozék, Személygépkocsi, Flottakezelés, Új Autó, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Haszongépjármű, Családi Autó, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Peugeot, Lízingelési Lehetőség, Kisteherautó, Assistance, Márkakereskedések, Kárrendezés, Casco, Autójavítás, Autószerviz, Márkaszerviz, Bérautó, Peugeot Szalon, Peugeot Márkaszalon, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Hitel, Zöldkártya, Karosszéria javítás, Peugeot Szervíz, Alkatrész, Autóbérlés, Szervizelés, Lízing, Karosszéria, Szervíz szolgáltatás, Alkatrész kereskedelem, Alkatrész forgalmazás, Gépjármu Felelosségbiztosítás, Használt Gépjármu értékesítés, Citroen Márkakereskedo
Peugeot Fábián-Székesfehérvár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

info

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos az oldal tartalmi része gyenge. A rérkép alapján nem található meg, a jelölt helytől még jó egy kilóméterre van. Az info oldalon semmi lényeges tartalom nincs. Pl. nyitvatartás. Szép de üres... mint egy fotómodell. Remélem valaki elolvassa.
## székesfehérvár# peugeot
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Peugeot Fábián-Székesfehérvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Budai Út 312.
  8000  Székesfehérvár
 2. Palánkai Utca 7.
  8000  Székesfehérvár
 3. Seregélyesi Út 131.
  8000  Székesfehérvár
 4. Fiskális Út 32.
  8000  Székesfehérvár
 5. Budai Út 364.
  8000  Székesfehérvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete