PRAKTIKER Építési- És Barkácspiacok Magyarország Kft., Székesfehérvár

4 Vélemények
PRAKTIKER Építési- És Barkácspiacok Magyarország Kft.
Balatoni Út 44-46.
8000 Székesfehérvár
Fejér
(22) 516 000
(22) 516 020

Gazdasági információk

Cégnév
Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám
01-09-669019
Adószám
12136849-2-44
TEÁOR kód
4719 - Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem

Leírás

A székesfehérvári második Praktiker áruház megnyitásával a Praktiker életében egy új fejezet kezdődött, hiszen ez az első olyan vidéki magyar település, ahol egyszerre működött két áruházunk. Aki az elmúlt két évben járt nálunk - márpedig a statisztikák azt mutatják, hogy majdnem minden fehérvári, Fejér megyei és környékbeli legalább egyszer ezt már megtette, az láthatta, nagyon jó döntést hozott a Praktiker a Balatoni útra való költözéssel. Büszkék vagyunk arra, hogy a kitűnő eredményeknek részesei lehetünk, és vásárlóink elégedetten távoznak áruházunkból. Akik azonban egy kicsit ismerik a Praktikert, azok tudják, hogy nem nagyon szoktunk ülni a babérjainkon, állandóan új kihívásokat és lehetőségeket keresünk. Jobb teljesítményre sarkallt minket a konkurencia jelenléte, az erős piaci verseny, s nem utolsó sorban a vásárlók, akik egyre több és egyre nagyobb választékra, jobbnál jobb szolgáltatásokra tartottak igényt.

 1. Blog
 2. Karrier
 3. Reklámajánlat
 4. Tippek, ötletek

Cégleírás
A Balatoni úton található 7400 négyzetméteres Praktiker áruházban számos szolgáltatás, illetve modern technológia (pl. digitális árcímke) megtalálható üzletünkben, ami mindenki előtt nyitva áll, aki szereti építeni és szépíteni otthonát, környezetét.
Idegen nyelvű leírás
We are tradesmen and professionals. The secret to our success is what we do, do it simply for our Customers. Our objective is for them to quickly find what they need: high quality goods at a reasonable price. How do we do that? We save money through our sensible business policy. We incorporate such savings in the price of our products for everyone to find their product at Praktiker that suits their finances and taste.
The secret to Praktiker's success in Hungary is quite simple. Not only our customers but also our co-workers are satisfied. Karl-Heinz Keth Managing Director I have been working for Praktiker since 1985. At first I worked as a store manager, and then I became sales manager for Germany.
In the latter position, I was responsible for 40 stores. In the summer of 1998, I had the opportunity to draw on my experience abroad for the first time: I was offered the management of Praktiker in Hungary, which was being set up at that time.
Kulcsszavak:
Barkácsbolt
Termékek
Ablakok, Ajtók, Bútor, Csempék, Elektromos gépek, kéziszerszámok, Építési vegyianyagok, Építőanyagok, Építőelemek, padlóburkolat, Faáru, Fémipari termékek, Festékek, Festőszerszám, Géptartozékok, Háztartási termékek, Kályhák, Tüzelőanyagok, Kerti motoros gépek, Kültéri növények, Ragasztó, Szaniter installáció, Mennyezetburkolók, Világítás
Szolgáltatások
Ajándék utalvány, Áruhitel, Bankkártya, hitelkártya és utalvány elfogadás, Élfóliázás, Házhoz szállítás, Lapszabászat, Mester ember ajánló, Színkeverés, Termék foglalás 3 napig, Utánfutó kölcsönzés
További szolgáltatások
festékkeverés, utánfutókölcsönzés
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
PRAKTIKER Építési- És Barkácspiacok Magyarország Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. december 6.

Vásárolni szerettem volna ajtó küszöböt székesfehérvári Praktikerben. Sajnos nem volt, kifogyott . Azt sem tudták meg mondani mikor lesz, pedig az interneten többféle fajtát néztem. Választ várok . Tisztelettel Földi Béláné

vásárlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Párommal tegnapi napon mélykút szivattyút vásároltunk 10000 ft-ért,amit még aznap kipróbáltunk, de nem müködött jól. Nem szívattyuzta a vizet. Ma reggel párom visszavitte, mivel 3 napon belül kötelesek kicserélni. Csakhogy ők erre nem voltak hajlandók. Beakarták vizsgáltani úgy, hogy csere ezközt nem akartak biztosítani. Azt mondták lehet hogy nem rendeltetésszerüen használhatta, hozzáteszem semmi külsérelmi nyom nem volt rajta, szét sem szedtük. Másfél órás vita és az áruházvető felhívása után végül azt mondták vásárolja le az összeget. Ö vett egy másikat. Mindezt egy 4 éves kisgyermekkel. Mire volt ez jó? Más áruházban hasonló probléma esetén azonnal kicserélik a terméket tapasztalataink alapján! Itt még rendes jegyzökönyvet sem akartak felvenni, hiányosat akartak aláiratni! Azt tanácsolom ne vásároljanak jótállásos terméket Szfvár, balatoni uti áruházban,hasonló esetben menjenek a Fogyasztóvédelemhez! Mi ezek után mindent megteszünk arra, hogy sokan értesüljenek erröl!

Telefon

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Praktiker Árúház Székesfehérvár /Budai út/! Próbáltam Önöket felhívni telefonon a (22)510 840 -es számon, és közel negyed óra kicsengést követően feladtam.... Így a Baumax-hoz mentem, mivel ott a harmadik kicsengésre felvették a telefont és hozzáteszem korrekt tájékoztatást adtak. Tisztelettel: Cs. Laci
## telefon# tájékoztatás# elérhetőség
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bajai Viki
Praktiker

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször vásároltunk már itt. Itt vettük a kerti bútorokat, hintaágyat. A kiszolgálás megfelelő volt. Amikor azonban legutóbb egy 4-es lámpát vásároltam, a pénztáros nem adott blokkot, a dobozból pedig hiányzott kettő alkatrész. (Az üzletben ki van írva, hogy semmiféle áru dobozát nem szabad kinyitni; ha ez megtörténik, automatikusan meg kell venni az adott dolgot.) Visszaérve az információs pulttól blokk hiányában el akartak tanácsolni, de jött egy műszaki osztályon dolgozó úr, aki készségesen segített, elnézést kért, és hozta a hiányzó alkatrészt (amit remélhetőleg nem egy másik termék dobozából vett ki).
## szerszám# lakásfelszerelés# barkács# kiegészítők
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) PRAKTIKER Építési- És Barkácspiacok Magyarország Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs
 2. Mester Utca '87.
  1095  Budapest
 3. Bécsi Út
  1034  Budapest
 4. Váci Út 60-62
  1044  Budapest
 5. Fő Út 246
  2220  Vecsés