Sani-prevent Mozgásszervi Közp, Székesfehérvár

1 Vélemény
Sani-prevent Mozgásszervi Közp
Prohászka Ottokár Út 42/A.
8000 Székesfehérvár
Fejér
+36 22 506 416
+36 22 506 415
+36 22 506 416

Gazdasági információk

Cégnév
SEATONE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám
07-09-008900

Leírás

A XXI. Század emberének legnagyobb értéke a munkaképesség, aminek záloga a kifogástalan egészség- fizikai, szellemi állapot- ennek eléréséhez, megtartásához, visszaállításához kíván segítséget nyújtani a Sani-Prevent Kft A betegségek nagy része anyagforgalmi eredetű, aminek hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Étrendünkből nagyon gyakran hiányoznak esszenciális összetevők- olyan tápanyagok amiket a szervezet egyéb, hasonló molekulaszerkezetű anyagokból nem tud előállítani, így az étrendünkben elengedhetetlen a folyamatos jelenlétük, ezeknek a hiánya különféle megbetegedések elindítója lehet. A legtöbb esszenciális anyag a tengeri eredetű élelmiszerekben található. Földrajzi helyzetünkből adódóan ilyenekhez kevésbé jutunk hozzá, pótlásuk majdhogy nem csak étrend kiegészítők révén lehetséges. Cégünk profilja, a mozgásszervi problémák megelőzéséhez, a működőképesség visszaállításához elengedhetetlen étrend kiegészítők importja, hazai forgalmazás.
A szakemberek figyelmének felkeltése, az átlag emberek tájékoztatása a " tudomány köznyelvre fordítása révén". Mottónk: Felszabadult, fájdalommentes mozgást mindenkinek! A Sani-Prevent Kft 1998-óta foglalkozik humán egészségmegőrző termékek forgalmazásával. Exkluzív importszerződésben áll az Új-Zélandi McFarlane- Healtheries of NZ Ltd. céggel, mely a világon egyedülálló minőségű, piacvezető, speciális étrend kiegészítőket gyárt. 2003-tól az étrend kiegészítők beépülésének hatékonyságát, a csontsűrűség mérés csúcs eszközével az XCT 2000 perifériás computertomográffal mérjük, ami 3 dimenziós csontsűrűség és csontszerkezet mérést tesz lehetővé.
Egyetlen olyan készülék típus jelenleg a világon, ami lehetővé teszi a csontok kéreg -és szivacsos állományának elkülönített mérését. 2004. közepétől a Novotec Medical GmbH. magyarországi képviselője, mint olyan forgalmazza a Galileo, világszabadalom alatt álló, billegő platós teljes test vibrációs rendszert.

 1. Contact
 2. Gyik
 3. Linkek
 4. Referenciák
 5. Videók

Kulcsszavak:
Gyógyszer, Gyógyhatású készítmények, Étrendkiegészítők, Egészséges életmód, Egészségügyi szolgáltatás, Mérés, Gyógyfelszerelések, 2000, Sportsérülés, Vibrációs, Vibráció, Egésztest, Galileo, Csontképzés, Csontpor, Csontszerkezet, Csontszerkezet Mérés, Izom Ideg Stimuláló készülék, Izomdinamikai Mérések, Porcképzés, Seatone, Traning
Sani-prevent Mozgásszervi Közp a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nagy H. Gabriella
egészség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak egy terméket szoktunk venni, de azzal nagyon elégedettek vagyunk. Nem olcsó, de megfizethető és az ár-érték arány alapján azt kell mondjam megéri.
## székesfehérvár# gyógyszer# egészség
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sani-prevent Mozgásszervi Közp részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Esze Tamás Utca 1
  8000  Székesfehérvár
 2. Széchenyi Utca 40.
  8000  Székesfehérvár
 3. Hosszúsétatér 22
  8000  Székesfehérvár
 4. Budai Út 27.
  8000  Székesfehérvár
 5. BUDAI ÚT 24.
  8000  Székesfehérvár
 6. Távirda Utca 8
  8000  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete