Sani-prevent Mozgásszervi Közp, Székesfehérvár

1 Vélemény
Sani-prevent Mozgásszervi Közp
Prohászka Ottokár Út 42/A
8000 Székesfehérvár
Fejér
+36 22 506 416
+36 22 506 415
+36 22 506 416
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
SEATONE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám
07-09-008900

Leírás

A XXI. Század emberének legnagyobb értéke a munkaképesség, aminek záloga a kifogástalan egészség- fizikai, szellemi állapot- ennek eléréséhez, megtartásához, visszaállításához kíván segítséget nyújtani a Sani-Prevent Kft A betegségek nagy része anyagforgalmi eredetű, aminek hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Étrendünkből nagyon gyakran hiányoznak esszenciális összetevők- olyan tápanyagok amiket a szervezet egyéb, hasonló molekulaszerkezetű anyagokból nem tud előállítani, így az étrendünkben elengedhetetlen a folyamatos jelenlétük, ezeknek a hiánya különféle megbetegedések elindítója lehet. A legtöbb esszenciális anyag a tengeri eredetű élelmiszerekben található. Földrajzi helyzetünkből adódóan ilyenekhez kevésbé jutunk hozzá, pótlásuk majdhogy nem csak étrend kiegészítők révén lehetséges. Cégünk profilja, a mozgásszervi problémák megelőzéséhez, a működőképesség visszaállításához elengedhetetlen étrend kiegészítők importja, hazai forgalmazás.
A szakemberek figyelmének felkeltése, az átlag emberek tájékoztatása a " tudomány köznyelvre fordítása révén". Mottónk: Felszabadult, fájdalommentes mozgást mindenkinek! A Sani-Prevent Kft 1998-óta foglalkozik humán egészségmegőrző termékek forgalmazásával. Exkluzív importszerződésben áll az Új-Zélandi McFarlane- Healtheries of NZ Ltd. céggel, mely a világon egyedülálló minőségű, piacvezető, speciális étrend kiegészítőket gyárt. 2003-tól az étrend kiegészítők beépülésének hatékonyságát, a csontsűrűség mérés csúcs eszközével az XCT 2000 perifériás computertomográffal mérjük, ami 3 dimenziós csontsűrűség és csontszerkezet mérést tesz lehetővé.
Egyetlen olyan készülék típus jelenleg a világon, ami lehetővé teszi a csontok kéreg -és szivacsos állományának elkülönített mérését. 2004. közepétől a Novotec Medical GmbH. magyarországi képviselője, mint olyan forgalmazza a Galileo, világszabadalom alatt álló, billegő platós teljes test vibrációs rendszert.


Kulcsszavak:
Gyógyszer, Gyógyhatású készítmény, Étrendkiegészítők, Egészséges életmód, Egészségügyi szolgáltatás, Mérés, Gyógyfelszerelések, 2000, Sportsérülés, Vibrációs, Vibráció, Egésztest, Galileo, Csontképzés, Csontpor, Csontszerkezet, Csontszerkezet mérés, Izom ideg stimuláló készülék, Izomdinamikai mérések, Porcképzés, Seatone, Traning
Sani-prevent Mozgásszervi Közp a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

egészség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak egy terméket szoktunk venni, de azzal nagyon elégedettek vagyunk. Nem olcsó, de megfizethető és az ár-érték arány alapján azt kell mondjam megéri.
## székesfehérvár# gyógyszer# egészség
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sani-prevent Mozgásszervi Közp részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Esze Tamás Utca 1.
  8000  Székesfehérvár
 2. Széchenyi Utca 40.
  8000  Székesfehérvár
 3. Hosszúsétatér 22
  8000  Székesfehérvár
 4. Budai Út 27.
  8000  Székesfehérvár
 5. BUDAI ÚT 24.
  8000  Székesfehérvár
 6. Várfok Utca 1
  8000  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete